| AlinElle89 a întrebat:

Am probleme cu greutatea de cand ma stiu. Am incercat fel si fel de diete, dar kg parca sunt tot mai multe. Tot timpul am revenit la alimentele daunatoare. Fie din pofta, fie din cauza bugetului. Nu mai stiu ce sa fac. Am si mici probleme cu genunchi, nu prea pot sa fac sport intens. Ce ar trebui sa fac? Cunoasteti vre-o dieta mai eficienta? Sau anumite alimente sau pastile care sa iti taie pofta de mancare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Lasă dietele, mergi mai bine pe o alimentaţie mai săracă în calorii, exclude cu desăvârşire prăjelile, grăsimile, dulciurile, multă mişcare.
Te pup!

| mona a răspuns:

Poate ar trebui sa incerci sa slabesti prin sport si o alimentatie bazata mai mult pe fructe, diete si pastile nu iti recomand

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Nu exista nicio dieta minune nici pastile.Toate sunt magarii, care in cel mai bun caz nu te imbolnavesc.Doar fetele si lenesi isi pot imagina ca or sa stea pe pat si o sa slabeasca.Nu exista asa ceva. Energia aia trebuie consumata, fie sa produci caldura, fie energie fizica.E mult prea mult de explicat aici, dar daca vrei lasa-mi idu in mesaj si-ti explic tongue

| Azµre a răspuns:

Să te duci la medic! Degeaba a iincercat diete dacă ele nu au fost prescrise de câtre un medic endocrinolog.

| AlexanderDetox a răspuns:

Iti recomanda zeolitul. Este un detoxifiant, iti regleaza metabolismul, iti curata intestinele si iti reface flora si tranzitule intestinal, iti regleaza pofta de mancare, te ajuta si la genunchi deoarece intareste oasele, reface densitatea lor, curata toxinele acelea ce se depun in lichidul dintre oasele de la articulatii, toxine care in timp, acumulandu-se, se fac ca nisipul.

Un flacon de 180 de capsule care iti ajung pentru 5 saptamani este la pretul de producator de 100 RON, se ofera si un unguent cadou din untul pamantului, rozmarin si arnica pentru durerile de oase si pentru articulatii. 0364140789 sau 0752797267 pentru detalii!