| Raul01 a întrebat:

Am probleme cu inaltimea. Am 14 ani si deja masor cam 1.83. Mie imi place de o fata si ea mi-a zis astazi ceva de genul : Eu nu as iesi cu baieti asa inalti ca tine! Nu a zis chiar asa, dar ceva de genul si m-am simtit foarte prost. Mi-am mai dat si eu singur seama ca sunt cu mult prea inalt fata de ceilalalti colegi ai mei si mi se pare ca sunt cam prea inalt pentru un baiat de 14 ani. Voi ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Stai tu linistit daca ai fost refuzat oarecum de o fata la varsta asta, cand vei creste mare vei fi invadat de fete la inaltimea care o aiwinking

| Loredana_4793 a răspuns:

Da esti inalt, dar nu cred ca asta ar trebui sa fie un defect. Fata aia chiar nu te merita daca judeca in halul asta o persoana. Fa ceva cu inaltimea ta, joaca baschet(spre exemplu), profita ca esti inalt. Tu nu ai spus ce greutate ai! La 1, 83 ar trebui sa ai cam 69 - 77kg.Nu cred ca ai sa te mai inalti, cu toate ca baietii se dezvolta pana pe la 20 de ani.
Nu te mai tine de fata aia, chiar daca iti place, intoarcei spatele si vei vedea ca ea iti va da mai multa atentie.Acum ea de simte flatata ca i-ai spus ca iti place de ea, dar daca o tratezi cu indiferenta ai sa vezi ca"sufera"(sa spun asa) si o vei face, sa faca ea urmatoarul pas, daca nu, mai las-o, o perioada, trateaz-o cu raceala si apoi amintestei ca iti mai place inca de ea sa vezi ce iti va spune.
Mult succes. Te pup!

| FreakyFred a răspuns:

Eu am 1. 84 si am 15 ani. sincer si mie mi se pare cam ciudata chestia. nu am sesizat decat la ora de sport (cand ne-am aliniat) laughing)))) oricum, legat de intrebarea ta, o fata nu ar trebui sa vorbeasca asa cu tine ca, pana la urma, asta nu e un motiv intemeiat (decat daca fata e cam scunda). vreau sa iti zic ca "sunt multi pesti in ocean". tu doar l-ai prins pe cel gresit. pana la urma noi nu am hotarat cat de inalti sa fim. sfatul meu e sa continui sa cauti alte fete pentru ca nu cred ca vei mai gasi raspunsuri gen "esti prea inalt" de-acum inainte. mult noroc!

| Tp42 a răspuns:

Mie imi plac baietii inalti. happy depinde de fata, nu trebuie sa te simti jignit, fiecare are preferintele sale. plus ca daca doar din cauza inaltimii ea te-a respins. eu zic ca nu merita aprecierea ta. happy o sa gasesti tu pe cineva care o sa te aprecieze cu adevarat.winking

| Sisi0748 a răspuns:

Buna! Nu cred ca e o problema asa grava, daca fata respectiva refuza sa fie cu tine doar pentru ca esti inalt inseamna ca nu e de tine si ca meriti ceva mai bun, stai linistit ca vei gasi multe fete care te vor placea... Esti la inceput de drum. Succes!

| nevermind3322 a răspuns:

Mie mi se par ciudati baietii scunzi- adica, parca nu ar fi baieti, parca ar fi copii... big grin un tip inalt e un tim mai atragator, dupa parerea mea. Linistestete, fata aceea ori te place si vrea sa te enerveze ca sa o vrei mai mult, ori e o nesimtita fiindca se uita doar la aspctul exterior. Stai linistit, multi baieti si-ar dori inaltimea ta, si multi nu o pot avea. Mandrestete cu ea, dar nu uita ca si interiorul conteaza. happyhappyhappy