| justalittleme a întrebat:

Am probleme cu lubrifierea excesiva a vaginului...Cum as putea sa o tratez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mia_8661 a răspuns:

Du-te la farmacie exista o crema ....succes

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O prea buna lubrefiere nu exista. Practi cu cat e mai buna lubrefierea, cu atat actul sexual este mai placut pentru ambii parteneri.
Poate ai vrut sa spui ca ai o scurgere vaginala (independenta de excitatia sexuala). daca e asa, trebuie sa mergi la ginecolog care iti va recolta secretie si apoi iti va recomanda un tratament in fuctie de germenul care determina aceasta secretie.

| sorinalaura a răspuns:

Parerea mea e sa consulti un ginecolog si sa-ti ia o lama si astfel va stabili cauza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O buna lubrificare ajuta la penetrare, dar in exces se pierde sensibilitatea, daca membrul e mai mic nu duce la o buna "cuplare", in schimb cu ajutorul muschilor vaginali se poate controla mai bine penetrarea. sfatul meu ar fi o consulta la sexolog sau ginecolg, in schimb o buna lubrifiere a vaginului este preferabila, altfel practicarea devine dureroasa chiar incomoda, lubrifierea excesiva nu este strict legata de excitare, de aceea ar fi bine sa consultati un ginecolog pentru a nu o confunda, dupa nasteri multiple muschiul (muschii)vaginal devine flasc si in combinatie cu lubrifierea poate duce la o penetrare mai "alunecoasa"