| Aurelian_2100 a întrebat:

Am probleme cu nervii, nu ma pot controla adesea.Sant de un an jumatate in anglia cu prietenasadnici cu ea nu ma mai inteleg deloc btwhappyPur si simplu simt ca explodez de nervi, am nevoie de sfaturi.Va multumesc.Aurelian

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| diclorofosfat a răspuns:

Mergi la un neurolog, ia niste calmante, ca de altfel ramai singur. Sau mergi la un psihiatru sau psiholog, nervii tai nu sunt de la nimic, trebuie sa fie o cauza

6 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Chestia asta cu nervii, poate fi in mare parte de la stres. Incearca sa pleci undeva in vacanta sau concediu, dar nu orase ca anglia, undeva la tara, iarba verde sa te linistesti, vreo 2 saptamani asa.
Si atunci cand ai nervi, doar fa-ti un tic. De ex, durerea alunga nervii imediat, daca este provocata de tine. Incearca atunci cand esti nervos sa te musit de buza sau de limba, sau de obraji.

| TutiQ a răspuns:

Si eu ma enervez foarte repede. Incearca niste pastile pe baza de plante impotriva nervilor sau ceaiuri. Pe mine ma relaxeaza ceaiul de tei. Alta solutie nu vad, decat un doctor specializat(psiholog) care te poate ajuta sa gasesti un echilibru emotional. Multa bafta! Sa imi spui ce ai ales si daca ti-ai rezolvat problema!

| miradoniz a răspuns:

Ai încercat sportul? dacă te obosești, nu mai ai forță sa te enerveziwinking

| jabiilord a răspuns:

Primul lucru de care trebuie sa scapi e de stres. Al doilea ia ceva vitamine gen vitamina C. Fa ceva sport si incearca sa te gandesti la lucruri pozitive, iar cu prietena nu stiu ce sa iti zic, mai iesi cu prieteni la bere sau plimbativa iesiti din cotidian.
Multa bafta.
http://www.tutorialepc.ro

| syphon a răspuns:

Hmm.ai nervi? Si eu am nervi, chiar multi, imi place sa ma bat cand am nervi, ajuta.

| Aurelian_2100 explică:

Cred ca trebuie sa ma duc la un psihiatru ceva.am momente cand nu se mai intelege nimeni cu mine, pur si simplu ma doare capul la propriu de nervi.LOL poate imi ajung atatia ani de strainatate. oricum multumesc mult pentru sfaturi