anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am probleme cu ochii de la pcbig grin as vrea sa`mi pun lentile? Intrebarea e. exista lentile de vedere si colorate in acelasi timp?big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Du-te si fă-ti un control de rutină si dacă-ti prescrie ochelari, poartă-i mai ales în fata monitorului (fa-i si cu reflexie)...

| Awndre a răspuns:

Dap, existahappy
Si nu sunt ff scumpe, dar trebuie sa iti iei altele la fiecare 6 luni daca nu ma insel. Si ai grija mare cu igiena lor. daca ai scapat o scama oricat ar fi de mica pe lentila. lentila ajunge in ochi, la fel si scama si poti face o infectie uratahappy asa ca grija mare cu igiena.

| nimenialtudecatunanonim a răspuns:

Da exista...
si eu am vrut sa port lentile da mi le puneam greu si tot lacrimam si am ales sa nu le port is cam scumpe oricum
bafta

| ziper94 a răspuns:

Fumurii doar happy
Adica eu cel putin numa de astea stiu.
Poti intreba la oftalmolog happy