NU cunosti cauza halenei --- necunoscand cauza, nu o poti trata!--- trebuie sa mergi la medic (stomatolog, ORL-ist, internist)--- un medic de familie iti poate face trimiteri catre cabinetele de specialitate--- consultatiile nu se platesc(cu exceptia stomatologiei, cred! )
Pana atunci citeste ac. articol al unui medic de la spitalul Fundeni : http://www.despreboli.ro/......tratament/
Pai de ce sa nu afle? Nu e un lucru atit de rau fiindca n-a fost vointa ta, e o boala, ia-ti inima in dinti si spune-le.
Dar daca tot nu le poti spune si nu are efect periuta de dinti treci la metode mai clasice. Rontaie coji de portocala sau cite o bombonica mica din 20 in 20 min.
Daca vrei sa incerci un tratament al amigdalelor, pune apa cam pe jumate intr-o ceasca si adauga o lingurita de sare si jumate de soda alimentara. Amesteca p-u citeva minute si fa galgare de 5-8 ori pe zi, si ai sa vezi ca vor trece poate cu ele si respiratia
Hello! nu stiu de ce iti faci asa mari probleme. sincer adica si eu am aceeasi problema imi e cam jena cand vorbesc cu o fata.dar asta e. si eu am probleme cu gatul nu este de la dantura etc. este de la gat. probabil si eu ar trebui sa fac operatie dar si la mine ca si in cazul tau nu am bani. so incearca remediile care ti le'au scris prietenii de mai jos si poate da roade. O sa incerc si eu ce au scris ei. te'am pupat
Incearca sa faci gargara cu apa de gura in fiecare zi daca nu merge spune-le parintilor si mergi la un medic