De fapt nu, este ceva normal ca sa nu poti dormi la fel de bine cand nu esti acasa, este la fel la toti santem obisnuiti cu patuturiile noastre de acasa, cu sigurata te vei obisnui, incearca, ca in fiecare seara inainte de culcare sa schimbi ceva, de exemplu astazi schimb perna sau asa ceva, faci asa in iecare seara si te gandesti ca astazi am facut aia va trebui sa dorm bine ...bafta cu somnul, in cel mai rau caz va trebui sa apelezi la somnifere, am uitat sa apelezi la muzica de multe ori muzica iti poate da o stare de somn ( nu ma refer la rock ) ...noapte buna
Din cauza leni.
Am si eu aceiasi problema.
Stau toata ziua, nu fac nimic activitate si noaptea nu pot sa dorm.
Dar iti spun o solutie sigura : Apuca-te de munca sau incepe un sport.alearga sau inoata. orice.
Sa vezi ce bine o sa dormi.
Poate bei cafea, energizant, cola chestii gen pe timpul zilei. Nu te mai gandi ca nu e patul tau. Relaxeaza.te, asculta muzica de la telefon sau mp3/ mp4 cu castile, uita.te la televizor din pat si te va lua mai usor somnul.
Am avut si eu aceasta problema si ma simteam agitata noaptea, am fost la medic.in primul rand ar trebui sa reduci consumul de cola, apoi incearca sa iei o lingurita dar numai una cu 2 ore inainte de ora de culcare de peritol (este un sirop cu efect oarecum sedativ, e bun pentru intoxicatii, si da pofta de mancare pentru anemici) este foarte bun!
Eu cand nu am somn beau ceai de tei... bunica mea zicea ca inainte de culcare mananca ceapa pentru ca si ea are probleme cu somnul
Deeaandreea9156 întreabă: