Produsele acestea sunt foarte bune dar ce nu recomanda medicul este folosirea in paralel si a unui... cosmetician. Mergi la un cabinet de cosmetica macar 1 data pe luna timp de 3 luni, costa ce-i adevarat (la noi cam 50-60 lei sedinta), dar rezultatele sunt spectaculoase pentru cei care au probleme grave cu cosurile!
Buna, am avut eu skinoren, e la fel ca zynerit adica merge pe o perioada de timp,asa ca am cautat pe net solutii pentru cosuri si am aflat ca e bine sa te demachezi seara si dimineata, si crema de galbenele astupa cicatricele facute de cos. Asa ca in fiecare dimineata intai ma spal pe fata bine si dupa aceea ma demachiez cu lotiune astrigenta pentru indepartarea impuritatilor de la elmiplant (pun cateva picaturi pe o discheta de bumbac) si dupa aceea ma dau cu o crema (eu acum am de la l`oreal pentru ten normal si mixt - dar acum depinde de tenul tau, cam e buna orice crema, dar acum cat e vara trebuie una usoara nu grasa), iar seara ma spal pe fata ma demachiez din nou si in loc de crema, ma dau cu crema de galbenele,e un pic grasa, dar merge. Nu functioneaza in primele zile, trebuie sa astept sa isi faca efectul,dar te asigur ca pe viitor nu o sa mai ai asa multe cosuri, ( unul mic o sa apara mereu, de, suntem adolescenti).Si incerca sa manaci si sanatos (fructe,legume, poti incerca si ceaiul verde, e foarte bun pentru detoxifiere). Eu folosesc aceasta metoda de 5 luni, si e mult mai eficienta decat o crema anti-acnee care mai e si scumpa
Nu stiu care sunt rezultatele acestor solutii,dar eu zic ca daca esti in pubertate,atunci nu merita sa iti ineci fata in mii de solutii, deoarece cosurile sunt normale pentru toata lumea la varsta aceasta, si vor trece.Toate la vremea lor, desigur!
Pe ala nu l-am incercat. Poti sa incerci si retin A si mai e o solutie veterinara numita mibazon (o gasesti la farmacii veterinare sau poate si la petshop).Nu or sa-ti dispara peste noapte dar dau roade, trec mai repede si ajuta tenul.Parte proasta la retin A ca mie mi se exfoliaza fata de la ea dar in rest e bunicica si e in jur de 10 lei.Ai putea sa incerci si masca cu miere si aspirina care si aia imi place si da roade. Daca cauti pe google ai sa vezi ca este folosita atat in tara cat si in strainatate(gasesti si reteta, poze si video).Eu nu fac chiar reteta de acolo ca iese prea multa, o fac din 3 aspirine si o lingurita maxim 2 de miere.Inmoi intr-o picatura mica de apa aspirina dupa care o amesteci cu mierea si o aplici pe fata curata timp de 15-20 de minute, o data cel mult de 2 ori pe saptamana.Multa bafta si sper ca ti-am fost un pic de ajutor!
Cremele nu sunt deloc bune.degeaba fac eeclame la tv.Ia o ridiche neagra, taie o bucatica si tamponeazate unde ai cosuri tmp de o saptamana ( eu am scapat de ele asa ).Sau ceaiul de salvie e la fel de bun.Eu am scapat de ele.La mine pe frunte era dezastru. Lasa cremele la farmacie sau de unde le ei si foloseste ridichea neagra si ceaiul de salvie
Nu stiu nimic de Skinoren, dar daca dermatologul ti l-a recomandat, merita sa incerci.
Din ce mi-a spus un doctor dermatolog, dermatologia e foarte putin dezvoltata. In general se merge pe presupuneri pentru ca nu se poate determina exact cauzele problemelor dermatologice.
Referitor la cosuri/acnee, sotia mea avea mari probleme cu asa ceva. Lua ceva o perioada, dupa care trebuia sa incerce altceva ca produsele anterioare nu mai dadeau rezultate. A schimbat multe game de cosmetice pana a ajus la Herbalife.
Cremele de la Herbalife le foloseste de 4 ani, si-a imbunatatit in proportie de 70% aspectul tenului si dau rezultate in continuare.
Daca ai peste 18 ani si esti din Ploiesti, te-as putea invita sa testezi produsele sa iti dai seama despre ce e vorba.
Asa teoretic... poti sa citesti/comanzi cate ceva pe www.nutrienti.eu. Gamele Nourifusion si Skin Activator (la nutritie externa).
Mha daca esti in pubertate asteapta ca iti vor disparea, astea le vei folosii doar daca ai trecut de pubertate ca asa le folosesti degeaba
dobrin1019 întreabă: