| Mario1994 a întrebat:

Am probleme de auz. Nu mai stiu ce sa fac, sunt disperata, port un aparat auditiv si tot nu aud bine nici clar. Cheltuiesc multi bani pentru reparatie, audiograma, ba pentru altceva dar tot aud intrerupt. Audionova nu ma ajuta deloc, nu mai stiu ce sa fac. Nu pot sa comunic cu toti. Spuneti-mi niste aparate de calitate si cu care sa aud mai clar si sa pot comunica mai mult si sa inteleg orice. spuneti-mi vreun centru de aparate in afara de Audionova. Ajutati-ma. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ElPocho a răspuns:

Pe eMAG gasesti cateva variante de aparate audite, sau ai putea merge la un doctor care ar sti un aparat mai bun pe care sa ti-l recomande! big grin

| CAARol a răspuns:

Daca locuiești in Constanta îți recomand sa mergi lângă Kaufland.este un magazin cu consultație prof. La preturi bune. daca nu ' poți încerca aparatul auditov loud and clear.:-#