| MARIUS2112234121 a întrebat:

Am probleme de concentrare, cunosc locurile doar ca mi se pare ca sunt in alta treaba. Poate sa fie de la anxietate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MARIUS2112234121 explică:

Ok mersi pentru raspuns. nu despre asta e intrebarea, dar oricum, mersi!

| Simpatic a răspuns:

Nu ai dreptate, daca mie imi e frica de ceva ce s-ar putea intampla (dar nu se intampla) crezi ca este o manipulare a cuiva?
De exemplu unii se tem ca daca o sa cada acoperisul pe ei, o stare necontrolata, o frica exagerata de ceva ce este imposibil de realizat.

"Anxietatea este doar o manipulare a maselor de oameni prosti pentru a fi influențați că nu sunt buni de nimic și că ar cam trebui sa se sinucidă că oricum nu sunt buni de nimic"

Asta ar fi mai degraba o definitie a depresiei, daca excludem cuvantul anxietate din context

Cica in lume ar fi mai mult de 400 de milioane de persoane care sufera de depresie, ca afectiune, nu depresie ca o forma trecatoare ce tine cateva zile in cazul unor persoane normale care au un singur episod depresiv, acesta nefiind cronic.
Si eu ma intreb daca nu cumva vreo putere mondiala nu contribuie cumva prin aditivii care se baga in mancare la bombardarea neurotransmitatorilor creierului, si au ei cate un E de asta pentru fiecare afectiune in parte pregatit, prea multe cazuri de depresie si anxietate, cancer, boli de inima; nu este o concidenta.
Se spune ca esti ceea ce mananci si acesti criminali au inteles foarte bine asta ca o populatie bolnava si dependenta de tratamente este usor de stapanit si de stors de bani.