Bună.
Încearcă așa, faci o baie de aburi (ceai de mușețel) pentru dilatarea porilor, apoi cu vârfurile degetelor storci ușor pentru a ieși acele puncte și apoi comprese cu ceai (gălbenele, mușețel, etc.) rece pentru închiderea porilor. După toată această mică intervenție aplici un tonic antiseptic, și apoi masezi blând pielea feței cu ulei de migdale dulci.
Evită aplicarea fondului de ten imediat după, deoarece se astupă porii și apar infecțiile.
Pa, pa.
Toate fetele au. incerca sa le acoperi cu fond de ten.sau daca nu du-te la farmacie e imposibil sa nu-ti dea ceva pentru asta.
Crede-ma nu te ajuta nici un fel de crema! Mai bine le scoti pur si simplu ai incredere, eu fac asa si de cand ma stiu si nu mi-a ramas nici un semn. Si daca nu le scoti o sa ramai cu ele, cu semne si unele se pot transforma chiar in cosuri. E cea mai buna metoda
Cel mai bine ar fi sa te duci la un dermatolog...cremele cu care te-ai dat tu poate au efect la alte persoane, numai un dermatolog stie ce creme sa folosesti pentru tipul tau de ten
Pai...comprese cu radacina de brusture, sau te duci la un salon ( nu costa mult), iti ungi fata cu miere si dupa ce se usuca te clatesti cu apa rece, iti freci fata cu o felie de portocala.ideei mai naturale . sper sa te ajute
sensibilosu întreabă: