Buna! Si eu am avut aceasta problema si am rezolvat-o la medicul dermatolog, iti recomand sa-i faci o vizita medicului tau pentru ca numai el iti poate recomanda un tratament.
Buna! Pune la fiert apa intr-o oala, cam 1 litru si cand fierbe apa, pune in ea pliculete de musetel (maxim 4 pliculete), apoi ia oala de pe foc si lasa sa se infuzeze putin, cam 5 minute. Apoi stai cu un prosop pe cap, deasupra oalei sa-ti vina aburii ceaiului pe fata, cu prosopul sa acoperi bine capul, fata sa aiba aburii efect si stai asa 10 minute, bineinteles cu pauze cand simti ca te-ai incalzit prea tare si apoi cu un servetel curat aplicat pe degete incearca sa faci presiune pe langa punctele negre, dar nu foarte mare pentru a nu-ti ramane urme. Dupa ce ai terminat, curata fata cu untampon de vata imbibat in apa oxigenata sau cu o solutie speciala pentru curatirea fetei. Dupa ce se usuca fata, da-te cu o crema hidratanta, speciala pentru fata, cat se poate de naturala si fara prea multe parfumuri, in strat subtire.Iti doresc un ten curat si sanatos!
anonim_4396 întreabă:
Hayley_3363 întreabă:
anonim_4396 întreabă: