| bogdaniordache2009 a întrebat:

Am pus o intrebare aseara fiindca aveam nevoie de ajutor, si aparent am fost facut troll.
O s-o spun iar pe scurt, un prieten de al meu a fost ieri pe camp cu motocross ul si pe drum acolo a gasit un loc unde multi vin sa faca sex, acesta a gasit ogramada de prezervative folosite si mi-a trimis filmare, eu eram acasa.
In o ora cred sau doua a venit la mine sa-mi aduca niste bani si a intrat direct incaltat, nu credeti ca e o problema daca a calcat pe ele sau daca le-a atins vreunul dintre ei accidental si apoi a venit la mine acasa?
E vorba de atatea prezervative folosite si a calcat pe ele, apoi a venit la mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Troll esti si acum.

Răspuns utilizator avertizat
| johnnny123 a răspuns:

Al câtelea cont de pe care aberezi este ăsta?

Nu tu ne-ai disperat cu spaimele tale că te infectezi dacă îți sare un strop de urină proprie pe tine, dacă te-a lins bichonul pe picior sau dacă ți-au aruncat colegii o unghie falsă în păr?

Parcă ziceai că ai fost la psihiatru. Nu te-a ajutat cu nimic?

| bogdaniordache2009 explică (pentru johnnny123):

Da, m-a ajutat desteptule.
Dar vorbim de niste PREZERVATIVE FOLOSITE pe care a calcat probabil.

| johnnny123 a răspuns (pentru bogdaniordache2009):

Nu prea pare că te-a ajutat.

În primul rând, de ce crezi că a călcat în ele? În al doilea rând, ce boli cu transmitere sexuală crezi că supraviețuiesc ore sau zile în aer liber și apoi se lipesc de talpa piciorului? În al treilea rând, de ce crezi că ți le-a adus în casă? În al patrulea rând, ai obiceiul să lingi podelele?

| darrio2007 a răspuns (pentru johnnny123):

Foarte bun răspunsul. Ăsta e un copil probabil născut ieri.

| Kufu95 a răspuns:

Nu înțeleg care e întrebarea, dacă trebuia să îl primești în casă sau ce?