| Nokitochikushi a întrebat:

Am putin nevoie de ajutorul vostru! inaltimea mea e de 1, 95 m si 65 kg... totusi... mananc destul de mult. sport, fac bike dar nu mult, cam 40 min pe zi. ce as putea sa fac ca sa ma ingras? credeti ca e o dereglare de nu sunt si eu mai gras? ce trebuie sa iau? ce medicament? thinking
multumesc mult. funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Nu trebuie să îţi faci griji. Eşti bine! Nu mai face sport aşa des şi să vezi că ţi se va îndeplini dorinţa.

| ganton a răspuns:

Man, de obicei astia de 195 ca tine au o constitutie astenica (slaba). Nu prea cred ca te poti ingrasa, poate la 50 de ani sa ai o burta dar maini si picioare vei avea mereu subtiri laughing.

Sau baga steroizi...

| Rush a răspuns:

Nu poti lua "medicamente sau pastile de ingrasare" asa sunt de obicei cei inalti, mai slabuti sau slabi, nu prea poti sa te ingrasi deoarece ai altfel metabolism decat mine de exemplu, adica CRED, ca poti manca si 10 shaorme intr-o zi (exemplu laughing ) fara sa te ingrasi, zic eu, stiu pe multi care "traiesc pentru a manca " si nu sunt grasi deloc, sunt chiar slabi...

| maditzaa a răspuns:

Si eu fac spor, si am fost destul de slaba, dar de cand a inceput se ne dea proteine in cantonament m-am mai ingrasat...proteinele trebuie sa le ei daca faci si ceva sport, alfel se depun ca grasime. sper sa te ajutehappy