| CatalinInside a întrebat:

Am racit acum vreo 5 zile, de 2 zile mie cam rau, tusesc continuu si simt ca tusesc din plamani. Am luat pastile, ceaiuri, siropuri si tot nimic.

Sa am pneumonie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 123098lolol a răspuns:

Nu neaparat pneumonie...
o amica avea aceleasi simtome si este suspecta de AH1N1!
du-te la medicul de familie/spital boli infectioase/ urgente!

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine du-te la medic si vei stii sigur dupa un control.

| Alexandra_2116 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la medic, te va consulta si va stii exact care e cauza...cu cat lasi timpul sa treaca cu atat situatia se poate agrava!

| lololooo a răspuns:

Poate ai bronsita. :d

| Adelinesmile a răspuns:

Du`te la spital sau doctorita de familie. Nu sta asa ca daca ai, se poate agrava. O sa te asculte acolo la plamani, respiratia & co. si o sa-ti spuna ei mai bine.

Bafta!

| UrsuPolar a răspuns:

Porcina? aviara? viticola? bovina? alege.

| AnneMarri a răspuns:

cel mai bien ar fi sa mergi la medic pentru ca nu este de jucat cu asa ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ai... sa nu ai... Eu cred ca ai ciroza la rinichi! Du-te ba la medic!

| bogdan_7896 a răspuns:

Cred ca ai fumat ceva si dupa aia ai racit laughing

| nikol a răspuns:

Eu am avut pneumonie ascunsa tuseam foarte putin dar ma sufocam dupa aia ca ceva imi astupa caile respiratorie.Am fost la medic prima oara cand m-a vazut nu a crezuut ca e grav credea ca am viroza dar am inceput sa tusesc de fata cu doctorita si ma sufocam saraca doctorita s-a speriat cand m-a vazut ca ma sufocam ca nu puteam sa respir. Apoi m-a trimis la spital ca cica puteam muri prin somn sufocata.La spital cand m-a vazut doctorita de acolo cica tot asa am o mica raceala si cica sa ma trimita acasa dar am insistat sa raman apoi cand au vazut radiografiile la plamani s-a speriat saraca ce a vazut.Si la doctorite nu le venea a crede ca eram grav bolnava ca la fata nu paream a fi bolnava. Plamanii mei erau varza puteam sa mor daca ma duceam acasa si nu ramaneam.