| BlueDark a întrebat:

Am racit destul de tare si nu mai simt gustul alimentelor.Nasul nu imi este infundat,pot respira bine(cu toate ca imi mai curge din cand in cand).
Nu mai suport! Vreau si eu sa simt gustul mancarii, ca oamenii normali.Nu simt ca mananc si ajung sa bag in mine ca indopatul.
O solutie ca sa imi revin,va rog? Si daca se poate si repede, ar fi ideal...Ca daca o mai duc asa ma triplez...De nervi si de la mancare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Esti sigur ca e de la răceala? Adică dacă e așa, așteaptă sa îți treacă, nu are rost sa te îndopi cu medicamente aiurea.
Știu pe cineva care nu avea gust la mâncare și la analize a ieșit ca are deficit de B12, adică chiar dacă mânca alimente cu B12, organismul nu asimila. Dacă persista problema la tine, fa niște analize. De cât timp ești așa?

| BlueDark explică (pentru Bondarel99):

M-am trezit cu nasul infundat si febra 38.3.Stranutam si tuseam de imi ieseau ochii din cap.Am luat micul dejun si am bagat de seama chestia asta.Am luat propolis de la farmacie si mi-a tecut.pfff...