Ai grija sa nu depasesti 4 grame paracetamol/zi. Sunt multe produse care contin paracetamol.
Buna.Nu amesteca de toate sa faci o salata, ci mergi numai pe Nurofen sau pliculete Theraflu.In cartierul tau nu gasesti nicio farmacie? Nu uita de fructe si ceaiuri. Daca dupa 3 zile febra nu scade deloc, mergi cat mai repede posibil la medicul de familie.Sanatate!
Locuiesc la sat și nu e mijloc de transport numai luni-vineri. M-am simțit prea rău azi, ca as fi mers la o farmacie. Îmi trece greu cu vitamina C, am ceva problema de sănătate. Ma îmbolnăvesc mai ușor eu
Oh, atunci e foarte aiurea asa. Poate cineva dintre vecini e dispus sa te ajute?
Poti să iei si parasinus, nurofen, ce ai la îndemână de răceală, dar nu le iei una după alta, de preferat la 6-8 ore o pastilă
Salut
Nu te îndopa cu multe pastile mai bine bea ceaiuri fierbinți cu lămâie,storci lămâie în ceaiuri și mănânci supe fierbinți sau ciorbe cu usturoi,ardei iute. Te hidratezi bine! Poți să îți pui și o cârpă cu oțet sa o înfășori in jurul picioarelor înainte de a te culca,la picioare e mai indicat decât pe frunte chiar dacă o să miroase a oțet. Eu am scăpat cu parasinus doar dar am luat și ce ți-am scris tie! Când am avut Covid am luat așa și am scăpat, era și eu să pierd bătălia după ce a pierdut o maică-mea! Usturoiul, ardeiul iute și ceaiul cu lămâie pentru mine a făcut minuni, nici nu mă puteam da jos din pat cu zilele. Poți lua și zinc și ceva pentru imunitate, e bine sa mănânci sănătos când ești răcit și ai febră.
Eu zic ca cel mai bine iei vitamina C, iti trece repede. La febra bea un ceai de menta, pune-ti o compresa rece pe frunte si odihneste-te.
Fă o supă de pui sau găină ce ai, pui la fiert, 4 sau 5 cepe tocate, o căciulie de usturoi tocată, 2 morcovi și niște spaghete la urmă. Mănâncă cald.