| wolder a întrebat:

Am racit in zonele intime si am senzatia de urinare foarte deasa. Trebuie sa ma duc la baie cam in 10-20 de min. Ma gandeam sa ma duc la medicul de familie sa-i spun ca am racit rau si sa vad ce-mi spune.
Mama ma sfatuit sa iau nolicin nu stiu pentru ce e dar NU vreau sa-l iau fara prescriptie medicala mai ales ca eu iau deja anticonceptionalele yasmin.
Ce sfaturi puteti sa-mi dati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Mergi la medic, nu neglija infectiile urinare!

| MMihai a răspuns:

Oricum trebuie să te vadă și un medic.

| onasis1961 a răspuns:

Mergi mai sigur la medicul de familie, el este indicat in asemenea manifestatii, nu se stie niciodata.

| Azµre a răspuns:

Ciprinol 500 Mg, oricum sex nu ai voie să faci 3 săptămâni dacă ai o infecție urinară!

| wolder explică (pentru Azµre):

Bine ca mi-ai zis. Preferam sa nu stiulaughing, dar multumesc ca m-ai anuntat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti un ceai si il bei caldut, cam asta e de facut, si sa nu umblii cu picioarele goale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la medicul de familie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa consulti un medic; nu te juca, sanatatea ta conteaza cel mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa spalaturi vaginale, cu musetel,iar daca durerea persista du-te la medic, in mod normal e infectie urinara, o poti face din contact sexual neprotejat, sau zone intime neigienice, ori raceala, oxacilina e foarte bun sau augumentin, evita sa te mai speli cu apa rece, ceiaiuri sau pastile asa trece

| karsivan a răspuns:

Sa te duci la doctor, inainte te duci la farmacie si cumperi un borcanel pentru urocultura, suni sa te programezi la dr de fam. ideal ar fi dimineata, si inainte sa pleci la doctor faci primul pipi in borcanel si i-l duci max 1 ora. Asta ca sa fi eficienta si sa primesti repede analizele si sa faci tratament cat mai repede.

| PolishJew a răspuns:

Cat mai multe lichide

| acidickiddo a răspuns:

Eu sufar de ovarita, cum se numeste boala asta mai exact, de pe vremea cand aveam doar 12 ani si doctora mea de familie mi-a zis ca as avea apendicita. Ceea ce n-a fost asa.De atunci, ma tot lupt cu ea.Este dureroasa, insuportabila, sacaitoare.Nu lasa timpul sa treaca, du-te la un consult ginecologic, ceva.Sa nu faci aceiasi greseala ca mine.Sanatate!

| givehelp a răspuns:

Raspunsul apare direct din intrebare, SA MERG LA UN MEDIC. doar ca acel medic va fi sau ginecolog sau nefrolog. Sanatate. dar cu medicamentele citeste bine instructiunea.