Mergi mai sigur la medicul de familie, el este indicat in asemenea manifestatii, nu se stie niciodata.
Ciprinol 500 Mg, oricum sex nu ai voie să faci 3 săptămâni dacă ai o infecție urinară!
Fa spalaturi vaginale, cu musetel,iar daca durerea persista du-te la medic, in mod normal e infectie urinara, o poti face din contact sexual neprotejat, sau zone intime neigienice, ori raceala, oxacilina e foarte bun sau augumentin, evita sa te mai speli cu apa rece, ceiaiuri sau pastile asa trece
Sa te duci la doctor, inainte te duci la farmacie si cumperi un borcanel pentru urocultura, suni sa te programezi la dr de fam. ideal ar fi dimineata, si inainte sa pleci la doctor faci primul pipi in borcanel si i-l duci max 1 ora. Asta ca sa fi eficienta si sa primesti repede analizele si sa faci tratament cat mai repede.
Eu sufar de ovarita, cum se numeste boala asta mai exact, de pe vremea cand aveam doar 12 ani si doctora mea de familie mi-a zis ca as avea apendicita. Ceea ce n-a fost asa.De atunci, ma tot lupt cu ea.Este dureroasa, insuportabila, sacaitoare.Nu lasa timpul sa treaca, du-te la un consult ginecologic, ceva.Sa nu faci aceiasi greseala ca mine.Sanatate!
Raspunsul apare direct din intrebare, SA MERG LA UN MEDIC. doar ca acel medic va fi sau ginecolog sau nefrolog. Sanatate. dar cu medicamentele citeste bine instructiunea.
b3b3l00sha întreabă: