| aurelia96 a întrebat:

Am racit la ovare. ce fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te duci la doctor. Asa zisa raceala la ovare, de fapt metroanexita, este una din principalele cauze determinanta a tulburarilor ed fertilitate. Adica, daca o tratezi superficial, s-ar putea ca mai tarziu sa intampini dificultati in a ramane insarcinata.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tratament de specialitate în urma controlului medical efectuat (ginecologic, ecograf pelvian).
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Mergi la un ginecolog pentru investigatii si tratament.

| CarmenR a răspuns:

Medic

| jolie a răspuns:

De unde stii ca ai racit la ovare? daca mergeai la medic si iti spunea ca esti racita automat iti dadea si un tratament asa ca nu ai de unde sa stii ca e raceala mai bine mergi la un control nu se intampla nimic succes

| piktor a răspuns:

Le scoti afara!
ca si cu amigdalele. cand racesti de mai multe ori, hop! scoatem amigdalele

| Juanita a răspuns:

Salut! Am avut si eu problema asta cel putin asta am crezut. Am luat ceva medicament si praf dar m-am decis sa merg la un ginecolog. Si era alta problema, acum ma bucur ca m-am dus din timphappy Cu caldura iti recomand sa faci la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le incalzesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vei astepta sa primesti aici consultatie si tratament s-ar putea sa-ti ajunga raceala si la creier...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la doctor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Freacati'le

Întrebări similare