Ceaiuri calde, bai fierbinti cu apa cu sare la picioare, nurofen raceala si gripa.
Coldrex, ceaiuri calde cu lamaie. Daca e grav si nu trece, la medic cu tine. Multa sanatate!
Hei! Pai, intr-un prim pas, excluzand medicatia corespunzatoare (nu-mi pot da cu parerea, poate fi un virus, o gripa, un guturai, o simpla raceala, o viroza, fiecare are un tratament...si in plus, racelile normale, care se intampla fiecaruia, nici nu au nevoie de tratament, dureaza de la 3 la 5 zile si nu e nevoie de vreun medicament anume, poti bea ceaiuri multe sau Coldrex, desi nu are rost), poti incepe prin a te insanatosi ...mental! Deoarece raceala aduce la sine si o stare generala proasta, nu ai chef de nimic, nu-i asa? Te poti gandi la lucruri frumoase, sau sa-ti impui gandul ca iti este bine, te simti bine, raceala dispare...si ai sa vezi ca asa va fi. Iti doresc insanatosire grabnica!
Ia COLDREX cam 4 plicuri pe zi! Eu numai coldrex iau la raceala si ma ajuta sa-mi revin repede
Insanatosire grabnica!
Ubitzica si eu sunt putin racit , pe mine nu ma enerveaza ca sunt racit pe cand incepe scoala Pot sa spun ca raceala imi poarta noroc, acum 2 ani cand am dat examenu de capacitate am fost racit, si tot l-am luat examenu cu medie mare. Dar daca nu eram racit il luam cu o medie si mai mare
Multa sanatate :*
Nu fi suparata pentru ca iti va trece pana la scoala si pana la urma este doar o simpla raceala.
Du-te la medic si iti va da niste medicamente cu siguranta...Bafta in continuare!
Buna.
Un ceai fierbinte te va ajuta! Bea de cateva ori pe zi!
Ia pastile pentru gat! Cred ca stii tu de care nu? Bea multa apa si dormi cat mai mult! Nu te forta si ia putin aer. EU nu consult medicul, de fiecare data
Dar daca totusi boala se agraveaza, nu ar fi rau sal consult9
Sanatate multa si o noapte placuta
eu cam asa scap rapid de raceala : ma imbrac putin mai gros, mananc multe fructe si legume, si beau multe ceaiuri fierbinti, stau in pat sau in fata computerului toata ziua, nu depun efort (organismul trebuie sa se concentreze asupra distrugerii microbilor si nu asupra altor treburi) de obicei mai ling o lamaie sau mai iau o pastila. fara nici un drum la medic, daca raceala nu e grava iti va trece in 3 zile, incearca sa faci cele de mai sus cat m-a dus pe zi si nu uita multa odihna
Pai...
eu zic ca cel mai bine ar fi sa te duci la medicul de familie si sa iti recomande vreun medicament
eu cand sunt racita iau : coldrex sau fervex.
sunt foarte bune:X
te asigur
:*
insanatosire grabnica!