| tigtrfgfcyhf6yf6 a întrebat:

Am racit prin ianuarie si raceala inca persista.Imi va mai trece vreodata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Mergi la medicul de familie si solicita un set de analize.Nu e normal.Ai grija de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Consultă medicul de familie pentru analize mai amănunţite, nu este normal ceea ce ţi se întâmplă.
Te pup!

| AnnaAnnne a răspuns:

Cum sa nu-ti treaca?! Dar mergi si tu pana la doctor nu lua medicamente dupa ureche, probabil ca o sa-ti dea antibiotic, crede-ma nu o sa-ti faca nimic, nu o sa-ti faca injectii sau ceva asemanator, doar te consulta si iti prescrie o reteta

| tachibanamei a răspuns:

Si eu sunt din februarie crying am concursuri la muzica crying.I`au pastile beau ceai ma imbrac gros degeaba. Nu`mi trece. Ma trezesc noaptea pe la 1-2-3 si nu pot sa adorm la loc (asta in ultimile 2 saptamani) dar uite eu ma gandesc ca a venit primavara si o sa`mi treaca. Insanatosire grabnica. Sper ca o sa ne treaca ca nu mai suport :*

| Fatamuntilor a răspuns (pentru tachibanamei):

Inumitate scazuta.Niste vitamine, fructe din belsug, legume de sezon, ceaiuri. sanatate si tie.