| tigtrfgfcyhf6yf6 a întrebat:

Am racit prin ianuarie si raceala persista si in prezent.Este anormal? Ce ar trebui sa fac sa scap de ea? E ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Du-te la medic, nu e normal ca o raceala sa persiste asa mult timp

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU este normal aşa ceva!

Să mergi la medic şi să NU te mai tratezi "acasă".

Toate cele bune şi multă sănătate.

| Azµre a răspuns:

Să treci pe la medic poate fi cu totul altceva.

| Latinmoon a răspuns:

Sa mananci multa miere si lamaie si bai ceaiuri!winking
Si incearca sa te protejezi si tu de frig.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Din ianuarie eşti răcit?
Ori nu te-ai tratat calumea, ori cine ştie.
Mergi la medic şi vezi ce-i cu tine.
Te pup!

| JulyStorm a răspuns:

Ce inseamna "raceala persista"? Iti curge nasul? Faci febra? Tusesti? Daca e valabila ultima varianta, mergi de urgenta si fa o radiografie la plamani. Sau, mai bine, mergi la medicul de familie, ca va sti unde sa te trimita. Oricum ar fi, nu e normal pentru o raceala sa persiste atat.

| vlady434 a răspuns:

Sa stii ca nu este normal.Si mama mea a racit prin februarie si inca mai tuseste putin. Cauza este simpla:nu te-ai tratat bine la momentul potrivit.Incearca sa iei Coldrex Max Grip, Nurofen Raceala si Gripa.Seara incalzeste niste apa si sare mare(bucati) si baga picioarele.Stai la caldura,bea ceaiuri calde ca sa transpiri,nu mai iesi in frig daca transpiri, si mananca bine, mai ales fructe bogate in vitamina C(portocale, lamai). Doctorul o sa-ti spuna ca aceleasi lucruri, decat ca o sa-ti dea mai multe medicamente.
Sper ca te-am ajutat si insanatosire grabnica!