Si eu sunt racita. Bea cate un ceai cu lamaie seara, foloseste picaturile pentru a respira mai usor si in caz de febra ia un Paracetamol Sinus. Chiar daca ti se face somn, este bine sa dormi, pentru a te relaxa. La boala, somnul face bine. Succes!
Frectie cu Carmol sau spirt, te infofolesti bine si dormi asa. O sa fii super transpirat/a maine dimineata. Metoda functioneaza; la mine cel putin, nu da gres niciodata.
Pai bea cei fierbinte(nu tare fierbinte) si cumpara miere si mananca goala in fiecare zi... mie asa mi-a trecut...in rest du-te la farmacie si cmpara ceva sirop de gat
sa te faci bine
pa.pa
Paracetamol, pana la dimineata o sa fii de o suta de ori mai bine eu asa fac mereu
Aceiasi intrebare ma pregateam si eu sa o pun ca si eu am racit numai ca pe mine ma doar gatul, muschi, nasul imi e infundat...
Insanatosire grabnica
Incearca Nurofen pentru Raceala si Gripa... e super bun ...trece in 2 -3 zile... cel putin la mine are efecte ...si nici nu e scump. ia-ti vreo 5 pliculete ...pe care sa le ei 1 dimineata si 1 seara inainte de culcare...:X
insanatosire grabnica :*
Tratamentu meu: in decursu' a trei zile bei 2 cani de ceai pe zi impreuna cu o pastila de paracetamol...si trece
Dupa mine as zice sa te duci la Farmacie si sa iti cumperi ...niste medicamente dar sa te consulti cu medicul de familie!