Depinde de raceala.
Daca nu ai infectie si nici temperatura nu lua pastile deloc.
Daca ai temperatura ia Paracetamol,
Daca ai infectie ai putea lua antibiotice,dar eu nu le recomand. Mai bine fara.
Ca sfat :
Bea multe multe ceaiuri(de musetel,menta sunatoare)
Imbraca-te bine!(hainele la moda sunt,subtiri,scurte,inutile). Deci daca nu te protejezi de frig nici raceala nu va trece repede!
Mananca bine. De obicei sistemul imunitar scade cand oamenii nu se alimenteaza corect. Multe fructe,legume,peste,branza,lapte, oua!
Deci fetele care tin cure de slabire au sanse mai mari sa se imbolnaveasca, de a raci.
Ca o concluzie asa daca vrei sa iei pastile.Ia paracetamol
Se spune ca o raceala, orice ai face tine 7 zile. Eu nu iti recomand sa te indopi cu pastile, ca e bine sa formezi niste anticorpi, deci daca iei niste vitamina C cu propolis si in caz ca ai nasul infundat picaturi este perfect. In plus, seara un cei de tei cu lamaie si un paracetamol nu strica, dar mai mult nu are rost.
Nu. pastilele nu sunt bune la nimic. ia pulisulina.
ce intrebare stupida...
Mda...Ideea e sa nu-ti umpli stomacul cu pastile... uite ce am facut eu:ieri am fost racita cobza,dar de dimineata am luat un paracetamol si un antibiotic(cred ca era augumentin),pe urma am baut cateva ceaiuri cu echinaceea si am stat in pat,m-am relaxat, am facut o baie fierbinte la picioare, si m-am pus la loc in pat.M-am uitat la un film si asa a trecut si ziua(am luat pastile doar dimineata.In dimineata aceasta, mi-am golit caile nazale si gatul(adica am scuipat si mi-am suflat nasul )pana observ ca nu mai am nimic, doar vorbesc putin pe nas.Anyway,incearca si tu metoda mea ca probabil iti foloseste, dar depinde si de organism.Insanatosire grabnica!
Cand nu ai febra, u are rost sa iei antibiotic. Insa in cazul racelilor se iau simptomatice: paracetamol de exemplu, iti da o stare de bine, pentru nas ia un Olinth, etc.
xsswww întreabă:
Manole_Alexandra_2002 întreabă: