Cu mult de dinainte, insa am fost ridiculizat de fiecare data cand am deschis vorba despre subiectul asta in familie...
Și, ce îți este mai ușor, să suporți, ridicolul sau boala?
Am racit( sau asa ar parea) in zilele de dupa impartasanie, o fi avand vreo legatura?
oooo, nu. Doar nu a lins-o nimeni altcieva decât vreo una sută de băloși nespălați și plini de bube
Nah, nu erau 100. Dar erau 15 inaintea mea oricum.
...buni și ăia cinșpe
Are legătură sigură. Dacă doar atât te duce mintea, continuă. Sunt și boli mai grave care te așteaptă.
Stimate domn, eu sunt impotriva acestei practici nesanitare... insa stiti cum e cand familia te pune presiune pe tine.
Știu cum este. Am suferit toată viața din cauza acestui tip de presiune. Îmi pare rău că nu am pus și eu presiune pe familie la momentul potrivit.
In fiecare zi biserica va arata prin inaintasii sai ca nu fac decat nenorociri si te saracesc in mod sistematic si voi inca mai dati cu bunatate in ei? Macar daca tot o faceti, tineti pentru voi si numai imprastiati si la altii. Deja suntem contaminati de acesti mici diavoli in sutane.
Mic update: Coincidenta sau nu, cam toti cei din familie care s-au impartasit acum au racit. Momentan pare a fi o raceala ca oricare alta, momentan.
Da. Ei spun ca argintul nu transporta microbii, dar cand eram in scoala si ne-a dus la impartasit jumatate de clasa a avut herpes.
Eu WTF
Ma rog, vad ca-mi corecteaza obligatoriu "eu" in "eu"...
Tot nu merge, lol
Gata, mi-a trecut XD
Excelent