| vlase11 a întrebat:

Am racit si de fiecare data cand racesc imi lacrimeaza unul dintre ochi. Spuneti-mi si mie motive babesti sa scap de chestia asta ca din pastile n-am rezolvat nimic pana nu mi-a trecut raceala.Ma ajutati? Va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca supa usor fierbinte si bea ceai(de musetel si/sau de menta,eventual cu lamaie si miere),la fel,usor fierbinte,imbraca-te bine,nu sta in curent,ai grija sa fie cald in camera ta si sa fii invelit/a bine. Opteaza pentru bai calde, in locul dusurilor, in aceasta perioada si usuca-te cat mai repede.Nu consuma alimente reci si nu bea lichide reci(doar la temperatura camerei). Daca-ti doresti un medicament pentru a grabi vindecarea, recomand calduros Oscillococcinum.In rest, multa odihna.Cat despre lacrimarea ochiului,iti va trece odata cu raceala, dar daca aceasta(lacrimarea)este cauzata de stranut, situatia se va imbunatati datorita ceiului usor fierbinte(lucru care poate fi valabil si in caz contrar). Insanatosire grabnica.

3 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Pune-ti seara,inainte de culcare, ciorapi cu otet in picioare si lasa-i pana dimineata, sunt buni pentru febra.Sau pune in ceva apa fierbinte cu sare si baga-ti picioarele acolo si stai cateva minute.

Răspuns utilizator avertizat
| vlase11 explică:

Ma va ajuta sa scap de lacrimarea ochilor?