Raceala =un virus,un virus nu se poate trata cu antibiotice,tratamente babesti,aspirina,ceai,miere,cu adevarat supa de pui ar putea ajuta + usturoi,ceaiul cald doar creste temperatura da ajuta ca face ca corpul sa se odihneasca,ceea ce urmeaza sunt miturii
Fa gargara
Bea cat de multe lichide poti si fierbinti daca poti
Bea suc de lamaie
mergi la farmacie si ia-ti,, faringo sept/intensiv, gripovit, septosol
- Streptils - lamaie / miere / menta
- Neoangin
- Tantum Verde - spray/pastila
- Trachisept
de fapt ce ajuta?
vaccinul antigripal, supa de pui,usturoi,ceapa,fructe multe,legume, carne, vitamina d, dar febra nu trebuie oprita daca nu depaseste o anumita valoare peste 39, 4 grade Celsius,febra inseamna ca sistemul imunitar lupta tu daca o opresti virusi devin mai puternici,medicul isi da antibiotice ei distrug flora intestinala adica microbi buni care ne protejeaza probioticele,uite asa intri in lantul de a fi racit mereu,oranismul uman poate trece peste raceli singur daca te speli des pe maini cu spirt sanitar,sapun mai mereu,fructe,legume, usturoi, supa de pui calda, ceapa, 2l de apa, vacin antigripal multa sanatate
Niste mancare calda, ciorba, hidratare.
Fara medicatie fara acordul medicului de specialitate!
Ceaiuri cu lamaie si miere, o frectie cu carmol si sa petreci cat mai mult timp la caldura.
Curata 2 cepe mai mari, taie-le in 4 si pune-le in camera in care stai cel mai mult timp. Fa-ti ciorba sau supa si mananca-le calde, bea mult ceai de tei, mananca miere, mananca lamaie, baga picioarele in apa calda cu sare. Pune-ti pe frunte o compresa cu apa rece.
Tratamentele babesti sunt cele mai bune si eficiente, isi fac mai repede efectul. Pune cartofi cu otet la gat, baga picioarele in apa cu sare, pune-ti ciorapi umezi cu otet.
Fa gargara
Bea cat de multe lichide poti si fierbinti daca poti
Bea suc de lamaie
mergi la farmacie si ia-ti,, faringo sept/intensiv, gripovit, septosol
- Streptils - lamaie / miere / menta
- Neoangin
- Tantum Verde - spray/pastila
- Trachisept
Cel mai bine ar fi sa te duci la doctor.Dar daca nu ai posibilitatea atunci fa-ti un ceai si stai la pat.Atentie! Nu lua medicamente de capul tau!
Lichide multe, ceaiuri, pastile dacă este nevoie. Dacă se agravează situația du-te la un medic
Bea ceai cu lamiie, taie o lamie si pune-o intr-un pahar cu zahar si las-o in camera ta si mai mininca cate felie, asa am patit si eu si cit de cit m-a ajutata, stropestete in git si in nas
Eu recomand ceaiul de cimbru, de salcam, de ceapa coji de nuca sau cel mai bun, ceaiul de soc.La ele poti aduga o lingurita de miere, sau ceaiul de soc il poti combina cu cel de salcam...mie imi trece intotdeauna. sper ca te-am ajutat si sper sa te vindeci ))))