anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am racit si mi-a iesit o galma la gat. Ea se misca si ma doare daca o ating...nu stiu ce sa fac ...este ceva grav? sau este decat de la raceala?
Va rog frumos sa ma ajutati! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Alina a răspuns:

Du-te la doctor pentru ca poate sa fie ceva mai grav.De la o simpla raeala nu-ti apar galme straight face

soothe
| soothe a răspuns:

Se poate sa fie un ganglion inflamat. Mergi la medic. Poate fi o reactie la infectie numai, insa este bine sa nu te joci cu asa ceva.

| anad a răspuns:

S-ar putea sa fie un ganglion inflamat (am patit si eu) dar trebuie sa mergi oricum la medic sa iti recomande antibiotic ca doar asa trece.

Abh
| Abh a răspuns:

Este un ganglion inflamat, du-te neaparat la doctor.

| Tourniquet a răspuns:

E un gangion imflamat (asa am avut si eu... ) du-te la medicul de familie. straight face nu te poti juca cu asa ceva, fuguta la medichee hee