Buna!
Si eu sunt in aceeasi situatie
Pentru durere in gat poti sa iei Strepsils sau Tranchisept.Mai sunt niste comprimate numite ERITROMICINA. Ajuta mult.Incearca sa bei multe ceaiuri calde, dar nu fierbinti.
Pentru nasul infundat cele mai bune picaturi sunt Olinth HA din ala cu acid hialuronic.Mai e si un unguent,VAPOrub, te dai cu el pe sub nas si se desfunda.
Daca ai febra ia Nurofen dar nu si daca esti in perioada menstruala(intensifica fluxul).Si Paracetamol mai sunt bune, dar eu personal prefer Nurofen.
Cateva remedii pe care le mai stiu ar mai fi si baile fierbinti.Deci fa o baie calda si apoi inveleste-te in plapuma pentru ca asa iese raceala.Am mai auzit eu de mult ca prinde bine si un amestec de miere, lapte si ou, dar nu te sfatuiesc pentru ca laptele nu face bine la raceala.
Sper ca te-am ajutat.O zi frumoasa si insanatosire grabnica!
Hey! mai intai de toate insanatosire grabnica! Si eu iti raspund fiind racita de 3 zile asta fiind a 4-a zi. Insa mie incepe sa imi treaca. Daca te doare gatul ia tantrum si strepsils. Uita-te la televizor caci sunt foarte multe reclame pentru raceala pe vremea asta. Eu am luat in 4 zile, vreo 7 strepsils ... Stai linistita la televizor, trage un pui de somn (pentru ca corpul trebuie sa se refaca) si ai sa vezi ca o sa iti treaca.
Da-mi voie sa incep cu o gluma:raceala tratata se vindeca intr-o saptamana iar cea netratata in sapte zile.Si acum serios vorbind, incearca sa urmezi sfaturile celor ce au raspuns inaintea mea, sun folositoare.SANATATE MULTA!
Coldrex Hotrem! si galgaruri cu 2 pastile de furacilina chisata la o cana-pahar de apa calda din robinet...*