| bobu_1986 a întrebat:

Am ramas cu spatele blocat de la omoplatul stang catre ceafa de cateva zile. Acuma m-a mai lasat putin. Sa fie o contractura musculara sau e cazul de spongioza cervicala stiu ca e scris gresit spongioza dar nu mai stiu cum ii zice si am si amorteli la mana sanga din cand in cand. As vrea sa imi spuneti daca credeti ca e cazul am 18 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| justitiarul a răspuns:

Spondiloza nu spongioza.
Mergi la medic sa iti dea o trimitere sa faci o radiografie la coloana cervicala, apoi te va trimite la neurolog.
Pana atunci cumpara gel relaxant cu spanz si castane http://www.armonianaturii.ro/......lii_produs si unge-te cu el de cateva ori pe zi in zona cervicala si zona care doare.
Daca ai amorteli in mana e posibil sa ai spondiloza, desi esti foarte tanara.Trebuie sa faci o radiografie insa pentru a confirma spondiloza.