| rozovioara a întrebat:

Am relatii neprotejate cu sotul meu de mai mult timp. Pina acum am avut ciclul regulat insa dupa ultimul ciclu a inceput sa ma doara burta putin.A trecut aproximativ o saptamana si am avut o scurgere maronie mica de tot,mi-a fost rau, cautam mereu sa stau culcata, cind ma fortam ceva sa fac ma dadea in calduri.Sotul nu ma crede caci i-mi spune ca sperma lui trebuie lecuita caci are viteza foarte mica.Eu nu mai stiu ce sa ma gindesc caci si luna trecuta dupa ciclul menstrual aveam temperatura si vomitam, nu puteam sta bine in picioare.Acum luna aceasta fara sa visez simt ceva mai ales cind iau masa. Pina acum aveam probleme cu intestinul gros,medicul mi-a zis sa beau mai multa apa, sa maninc mai multe fructe, sa maninc mai devreme seara.Pe toate le fac de vreo trei luni insa aceste doua luni cam i-mi dau probleme.Maninc dimiteata kiwi si activia la ameaza iar activia dupa mincare, seara pe la opt una pera si ma simt umflata.Nu maninc mult. Dati-va cu parerea va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai nevoie de un test de sarcina si o vizita la ginecolog. Nu cred ca ti se trage de la sperma sotului, cred mai degraba ca ai o dereglare hormonala.

| aXy99 a răspuns:

Cel mai sigur este sa consulti un medic, aici probabil vei primi numai raspunsuri inutile.

| Brunilda a răspuns:

Cu parerea nu ne putem da, dar sfaturi iti putem da! Cel mai bine mergi la medic si ii spui ce se intampla! Asta e unica solutie!