| BeTheBestAndFu*kTheRest a întrebat:

Am relatii sexuale cu prietena mea de aprox 2 luni. in tot timpul asta nu am avut nici o problema dar, azi mi-a aparut un fel de umflatura pe penis. nu ma doare. sau ustura decat daca fortez nota. Credeti ca am luat ceva de la ea? Avand in vedere faptul ca avem relatii de 2 luni si nu am patit nimic. Am uitat un amanunt. Azi statea la mine in brate intr'o pozitie mai indecenta.sa zic asa. si m-am excitat. apoi am simtit o mica intepatura. nu am dat importanta. si acasa am vazut umflatura asta. ce credeti ca e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| claudiuflorin a răspuns:

Ai luat Hiv Sida. Sau sifilis... du-te si fa-ti niste analize. Sifilisul se manifesta printr-o intepatura.

| onasis1961 a răspuns:

Deci e clar ce incredere ai tu in prietena ta! Daca consideri ca ai luat o boala venerica de la ea, dupa 2 luni de prietenie, ce sa mai zic:te desconsideri ca ultimul om! Concluzie:Ori e prostituata,si nu stiai,sau are alte relatii sexuale cu toti parvenitii si nu se protejeaza,a luat o bola si a transimis-o iubitului! Tu chiar crezi ceea ce ne scrii! In locul ei,daca as stii ce suspiciunu ai, ti-as da paucii cu sut cu tot in c***e, sa vezi ce unflatura ai mai avea pe mataranga!

caramela
| caramela a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament!
cred ca un consult de specialitate e mult mai sigur decat parerile noastre...nu ezita si consulta imediat medicul fara pic de retinere, e putzulik ta in joc!

| AlexRider84 a răspuns:

Sifilis