| BlossomofBubbles a întrebat:

Am reusit sa ajung in finala(la casting) pentru next top model, dar mi s-a spus ca daca vreau sa ma accepte in emisiune trebuie sa slabesc foarte mult in luna asta. Asa ca daca aveti niste diete buna, care chiar sa aiba efect vizibil va rog sa mi le lasati aici puppy dog eyes
Mersii mult! O sa dau funda la dieta pe care aleg sa o urmez!
Si daca cineva zice ca nu conteaza ce mananc si doar trebuie sa fac sport, sa stiti ca ma duc la sala zilnic, deci cu sportu nu e o problema. Vreau o dieta! puppy dog eyes preferabil ceva ce sa nu contine carne ( nu ca sunt vegetariana, sunt mare carnivora eu de felul meu, dar mi s-a spus ca nu am voie carne la casting sad )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Laura927 a răspuns:

Buna,felicitari pentru next top model!
Sfatul meu este sa nu mergi la sala pentru muschi, doar pentru cardio!
Nu lua greutatile la rand!
Alearga pe banda cat de mult poti!
Cred ca stii deja asta, acum trecem la dieta.

Bea ceai neindulcit ori de cate ori ai nevoie de apa( te face sa urinezi mai des si corpul nu il retine)!
Consuma 3/4 mese pe zi.
Cauta cea mai mica farfuriuta din casa si umple-o cu unele alimente pe care o sa le gasesti mai jos
Piept de pui fiert( sa stii ca poti folosi carne de piept de pui, chiar daca ei spun ca nu ai nevoie)
Albus de ou ( are ft multa proteina)
Legume fierte( orice iti place tie)
Poti manca un patratel de branza topita pe zi.
Foloseste iaurt 0% grasimi fara fructe, gaseste unul putin mai acru( o sa te ajute la digestie)
E tot ce poti manca!
Ce nu este in lista nu ai voie sa mananci!

Daca urmezi dieta de mai sus fara sa trisezi iti garantez ca ai sa slabesti cat vrei tu!
Nu urma dieta mai mult de 2 saptamani maxim.
Daca vezi ca organismul tau cedeaza, cumpara Supradyne efervescent.
Sper ca te-am ajutat, esti tanara si ai sa slabesti usor!
Bafta in concurs!

1 răspuns:
| snzpaul a răspuns:

Dieta Dukan e cea mai buna.
Doar intra pe site, introdu cateva date si ti se va crea automat propria dieta.

http://dietadukan.ro/