Tu trebuie mai intai sa fii sigura de faptul ca ai aceste lucruri.eu am un baietel de 7 ani, si in Romania a fost diagnosticat cu bronsita astmatica. dupa ce l am tratat vreo 2 ani de zile de aceasta boala, am venit cu el in italia.aici au spus ca el nu a avut niciodata asa ceva ci, din pacate, avea o bila cu lichid in plmanul stang(chist echinococ), de 8cm.a fost operat, din fericire la timp, si acum e foarte bine.eu te sfatuiesc sa verifici prin diferiti medici daca e chiar asa ceea ce ai tu.cat despre animalut, fiul meu are voie cu animale, dar trebuie sa fie vaccinate, altfel nu are voie sa puna mana pe ele.deci,daca l vaccinezi, nu ai probleme, doar daca intr adevar esti alergica la catei, dar asta o poate decide doar un alergolog.in concluzie, verifica aceste lucruri cu medici, nu cere sfaturi la unul si la altul, pentru ca poate fi cel care te sfatuieste gresit, si faci altceva dupa aceea.mergi la medic.
Tratamente nu se dau pe TPU. Du-te la un doctor specializat, doar el e in masura sa iti prescrie un tratament adecvat.
Multa bafta!