| Valkyrja a întrebat:

Am rubeola. De joi mi-au aparut petele dar de ieri mi-au disparut. In schimb mancarimile au continuat. Am incercat cu pudra, mixtura mentolata si nimic, ma calmeaza pe moment dar peste 2-3 minute trebuie sa-mi dau iar ca incep din nou mancarimile. Ma mananca tot corpul, atat de rau ca nu pot nici macar adormi noaptea. E normal? Am citit ca nu ar trebui sa mai simti senzatia de mancarime dupa ce dispar petele. Si. daca aveti vreun remediu, ceva, sa-mi amelioreze mancarimea. Multumesc. big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Poti folosi pentru calmarea mancarimii un antihistaminic-claritine o tableta pe zi sau o lingurita de sirop.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappy si eu am rubeola dar la mine nu este asa cum spui tu. a fost la medic? ce zici tu nu pare a fi rubeola, la mine petele sunt deja pe trcute dar in tot timpul asta nu am avut ``mancarimi``..deci mergi la medic..my advice:d