De ce nu mergi la doctor daca esti asa de nedumerita? Ai mai pus 3 intrebari despre aceasta problema si ti s-a raspuns.
Oreionul se manifesta prin inflamarea glandei parotide, nu a ganglionilor. Mai multe detalii aici: http://www.i-medic.ro/boli/oreion-sau-parotidita-epidemica
Mie mi s-au umflat dupa ce mi'au trecut bubitele, cam in a3a zi de cand aveam bubitele cand imi treceau
Poate m-am exprimat eu gresit daca nu se numesc asa da tot aia e pentru ca m-am uitat pe net si alea se umfla dar mie mi-au trecut bubitele si acum mi s-au umflat
Salut. Doar in cazul in care apar dureri la inghitire poate fi vorba de oreion. Intr-adevăr oreionul debutează prin inflamarea pe una din părţi a glandei parotide. Dar inflamatia in această zonă (in cazul de faţă) este foarte caracteristică rubeolei. Sănătate!
Daca NU au aparut bube, roseata, vezicule sau orice alta forma de papula sau eritem pe piele, NU este vorba de rubeola sau rujeola. ci este Oreion.
(poate fi vorba si de o adenopatie virala) daca nu apare nimic pe piele este cu siguranta oreion
Asta e rubeola, exact asa am si eu acum, dar ma doare foarte tare cand mananc sau beau ceva si dimineata e groaznic am scos si sange din gat. Este o posibila tratare mai rapida medicul de familie a spus ca poate dura si pana la 6 luni de acum in colo, vreau sa scap de ele, ce e de facut
Lipsa47 întreabă: