Nu mai citi toate prostiile de pe net. Ruperea unei alunițe nu duce la cancer, astea sunt povești.
99% dintre alunițe nu prezintă niciun risc, iar un dermatolog experimentat poate să facă o distincție între ele fără prea mare dificultate.
Eu mi-am făcut harta dermatoscopică de câteva ori, și procesul este următorul:
1) Doctorul face o inspecție vizuală și marchează alunițele care trebuiesc ținute sub observație
2) Fotografiază numai acele alunițe, nu toate alunițele de pe corp
3) Șase luni mai târziu repetă fotografiile și le compară pentru a observa eventuale modificări.
Dacă dermatologul nu ți-a recomandat să-ți faci o hartă dermatoscopică înseamnă că nu prezinți alunițe suspicioase.
Marea majoritate a alunițelor nu prezintă niciun risc, iar dermatologul știe foarte bine să facă facă diferența între cele cu risc și cele fără.
Stai liniștit, dacă lui nu i s-a părut nimic îngrijorător nu ai de ce să-ți faci griji.
Nu știu dacă s-a uitat atent, si mi e frica ca a fost ruptă am citit pe net tot felul de chestii
Nu mai citi toate prostiile de pe net. Ruperea unei alunițe nu duce la cancer, astea sunt povești.
99% dintre alunițe nu prezintă niciun risc, iar un dermatolog experimentat poate să facă o distincție între ele fără prea mare dificultate.
Eu mi-am făcut harta dermatoscopică de câteva ori, și procesul este următorul:
1) Doctorul face o inspecție vizuală și marchează alunițele care trebuiesc ținute sub observație
2) Fotografiază numai acele alunițe, nu toate alunițele de pe corp
3) Șase luni mai târziu repetă fotografiile și le compară pentru a observa eventuale modificări.
Dacă dermatologul nu ți-a recomandat să-ți faci o hartă dermatoscopică înseamnă că nu prezinți alunițe suspicioase.