| floryn08 a întrebat:

Am sa incep cu inceputul. Pe 6-1-2010 am fost operat de apendicita, (apendicele fiind doar putin inflamat nu era pericol de peirtonita) m-a cam durut putin capul dupa operatie big grin mi s-a zis ca din cauza ca am miscat capul in timpul operatiei. Acum dupa mai bine de jumate de an, cicatricea de la operatie parca s-a desumflat si e putin rosie intr-un anumit loc. Nu ma doare dar mi-e frica ca sa desfacut operatia. I don't want to see Oricum ma gandesc sa ma duc la o consultatie sa aflu exact ce este.

Voi ce ziceti ca este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Normal nu se intampla asa ceva. Poate in caz de efort sa fie un punct mai vulnerabil si sa faci hernie, dar operatia nu se mai desface. Pentru linistea ta, cand mergi la medicul de familie spune-i sa-ti examineze operatia, sa zica daca s-a cicatrizat bine.

1 răspuns:
| Ana_8420 a răspuns:

Nu s-a desfacut nimic straight face. Intreaba-ti si prietenii, vor zice la fel. Asa este operatia de apendicita.
PS : Operatiile nu se desfac laughing