Bună.
Ai toate șansele dacă înveți să mănânci și să faci multă mișcare fizică pentru arderea caloriilor.
http://calorii.oneden.com/
O zi excelentă.
Pa, pa.
Dacă îţi faci un program mai variat de mâncare (mâncăruri mai sănătoase gen: salate, ouă fierte; reduci dulciurile, pâinea, bei 2l de apă pe zi) şi faci mult sport, atunci poţi, dacă ai ambiţia necesară.
Salutare! Da, ai sanse sa slabesti, daca mananci putin seara si la pranz si daca nu mananci dulciuri si chipsuri
Am slabit 5 kg intr-o luna cred ca ai putea si tu in fiecare zi ceai si doau mese pe zi dar sa nu te saturi numai cat sa iti dispara pofta de mancare
Eu am slabit 7 kilograme cam in 3 saptamani...
Vrei sa spui "daca ai prostie"... dietele NU le tii din ambitie, ci prin prostie.
Ambitia adevarata e cand slabesti sanatos, nu prin diete
Nu aș recomanda Dieta Dukan. Da, dă roade. Probabil foarte bune. Dar în momentul în care vrei să slăbești atât de mult, nu te mai gândești la sănătatea ta, la corpul tău, ci doar ești pusă pe acea dietă.
Ei bine, vă avertizez că dieta aceasta dă amețeli groaznice și stomacul nu va face față unei schimbări atât de mare, încât va ceda și te vei îmbolnăvi de stomac.
Nimeni nu ar vrea să ajungă în situația aceasta, deci vă recomand tuturor mișcare multă, mâncare sănătoasă și fără diete.
Poti dar nu incerca sa slabesti foarte repede pentru ca o sa te ingrasi intr-un timp foarte scurt. cauta o dieta care sa iti placa.
Annis întreabă: