anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am scapat un obiect si cumva l-am prins dar mi s-a rupt o unghie, in carne, pe la jumatatea unghiei. Nu s-a desprins inca unghia dar e rupta in proportie de vreo 80% si a curs sange sub ea. Mi-am pus un plasture in jurul degetului. Ce ar trebui sa mai fac?
Va rog nu imi dai raspunsuri inutile doar pentru a va afla in treaba ca nu dau funda decat unui raspuns in cunostinta de cauza.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un plasture cu rivanol, dupa o zi, daca nu mai ridici unghia si se "lipeste" cat de cat la loc, nu o sa mai doara asa rau

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu prea ai ce face, astepti sa creasca unghia suficient ca sa o poti taia, tine plasture ca sa nu te lovesti si sa desprinzi mereu unghia ca doare

| BiuL a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma gandeam ca poate trebuie sa pun ceva dezinfectat sau analgezic daca ma mai doare. Merci.