anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am scolioza lombara de ceva timp, am 18 ani acum si o am de la 13-14. Am facut de mai multe ori gimnastica medicala dar nu m-am tinut pentru ca este foarte foarte grea, eu cel putin lucram intens si am incercat sa merg la inot dar mi-a fost mult prea frica de apa si am renuntat. Ma deranjeaza foarte mult ca am soldurile inegale si se vede urat la haine... Si nu am vazut niciun rezultat. Pentru cei care au avut aceeasi problema, credeti ca gimnastica rezolva ceva? Indreapta soldurile? Ca sincer mi-am pierdut orice speranta...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Roliii a răspuns:

Nu e bine sa depui efort in mod exagerat,adica faci sport cat iti pica bine, si fa si activitati placute care te poate ajuta precu plimbatul, alergatul, tenisul, ciclismul(asigurate ca pe saua de la bicicleta ca stai drept de spate)