| LeaveU a întrebat:

Am şi eu 2 întrebări:
- Fimoza are legătură cu virginitatea? Mai exact, cu contactele sexuale?
- La 22 de ani, medicul nu poate rezolva fimoza printr-o decalotare, cum se acţionează în cazul copiilor? Fără a apela la o intervenţie chirurgicală? Şi, dacă nu, care este tratamentul corect?
Mulţumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, fimoza nu are legatura cu virginitatea, doar ca un barbat cu fimoza nu poate avea contacte sexuale normale.
Nu se poate face decalotare chirurgicala la 22 de ani. Tratamentul corect este circumcizia sau preputoplastia, in functie de aspectul leziunii

1 răspuns:
| LeaveU explică:

"Non-chirurgicală" cred că ai vrut să spui, nu? Ok, şi dintre cele 2 metode pe care le-ai menţionat, care consideri că ar fi cea corectă în cazul unui prepuţ foarte strâns, care nu poate fi decalotat câtuşi de puţin, fiind dureroasă orice încercare?