anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu 2 probleme.:
1. Obosesc foarte repede.Cand ma duc la scoala,aproape de sfarsitul drumului, simt un fior in tot corpul si stau sa cad.asta nu cred ca tine de oboseala.Sau am asa..multe emotii.Nici eu nu stiu ce e.Iar cand urc scarile, simt ca in 2 secunde cad.Nici nu stiu ce ma tine pe picioare.Si emotiile alea trec de abia dupa ce ajung pe etajul meu si trec de jumatatea holului.Sau oboseala aia,nu stiu ce e, repet.
2.Ma doare capul de simt ca o sa imi cada.De cateva zile..am un stres enorm,dar NU STIU DE CE! si e legat de scoala,nu de note,pur si simplu chiar nu stiu, simt ceva intre stomac si coaste care imi da fiori si imi inmoaie picioarele.Ce e?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Du-te la medic, fa si un EKG

| isee a răspuns:

Ori esti indragostita si e mereu prin preajma "printul", ori ai probleme cu calciul, sau ai probleme de sanatate.Cel mai probabil probleme de santate, spune-i mamei tale despre aceasta problema si ea te va duce la medic! Aaa. fumezi? probabil ca daca esti la inceput cu fumatul ai senzatiile astea thinking

| anonim_4396 explică (pentru isee):

Nu fumez.Mananc bine, deci nu e de la asta.Deci cand sunt aproape de scoala am niste emotii imense si simt ca mor, cum zieam, mi se inmoaie picioarele, simt ca nu pot sa merg si o sa cad si imi e frica de ce o sa se intample.straight face si acel fior dintre stomac si coaste ma face sa vreau sa ma asez, bruiaza ceva inauntru care ma face sa cedez.De cateva saptamani. vreau sa dispara sentimentu' asta.

| isee a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate ai un profesor de care iti e teama sau poate ai ceva legat de scoala in general... ti-am spus, spune-i mamei sau mergi la psihologul scolii, poate te ajuta :*..Succes :d

Si ce sa ii spun mamei? Ca am mai multe emotii intr-o zi decat are un om intr-un an? E legat de scoala., dar nu de note sau profesori, chiar nu sunt genu de copil caruia sa ii pese. Poate imi e frica daca se intampla ceva, nu am pe cine sa ma bazez, nu am nici un prieten bun.Am avut, dar nu mai am.s-au dus toti sad..prima ma injura, si nu prea ii pasa, iar a doua era prea. proasta.nu puteam purta o conversatie cu ea.Si acum nu am nici un prieten bun si ma simt enorm de inferioara straight face cred ca asta e de fapt.

| isee a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca vrei sa vorbesti cu cineva si sa iti explic eu mai multe chestii, poti sa imi dai un mesaj pe privat ca sa iti dau id meu :*.

Ti-am trimis

| Exilee a răspuns (pentru isee):

NUmai vorbi prostii daca esti prea tolomac si vorbesti in necunostinta de cauza.
Pentru NatalyLoveMusic: stiu exact prin ce treci, mi s-a intamplat si mie. Dar te pot ajuta si iti pot spune exact cum ai sa treci pentru aceste stari.
Am multe sa-ti spun, daca vrei ti-as putea lasa id-ul pe privat. CU VOIA TA!

| anonim_4396 explică (pentru Exilee):

Lasa-mi-l :*

| Аnnya76 a răspuns:

Salut.
Am doua variante de raspuns
1) Te-ai indragostit
2) Ai probleme de sanatate, deoarece amble situatii sunt legate intre ele. Cel mai bine ar fi sa-i spui mamei tale si sa te duci cu ea la spital pentru niste analize ( de singe, urina s.a. chiar si electrocardiograma la inima sa-ti faci). Sper ca ti-am ajutat. happy

| anonim_4396 explică (pentru Аnnya76):

1).Nu credeam ca din cauza asta nu pot sa ma duc linistita la scoala.2)e stres. daca as stii si de la ce e, ar fi si mai bine.

| Аnnya76 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stresul este cauzat de cele mai multe ori de emotii, dar durerile de cap pe care le ai tu, ar putea fi semne de tensiune. Ai grija!