Depinde ce fel de acnee ai. Daca medicul ti-a spus sa folosesti, foloseste-l.
Fondul de ten cred ca nu este o chestie care sa ajute la vindecarea acneei. Probabail ca stii ca acneea se produce dataorita infectiei glandelor sebacee din piele, deoarece hormonii in exces incetineste procesul natural de golire a sebumului pe suprafata pielii; acesta se colecteza sub piele si se infecteaza.
Zineryt contine zinc si un antibiotic. Daca pui fondul de ten deasupra intazii procesul de vindecare. Citeste si http://www.soothe.ca/acnee.htm
Eu am folosit. m-am dat ceva timp. a fost bun. dar acum nu mai da rezultate.probabil pentru ca l-am folosit prea mult si tenul s-a obisnuit.mai era eutirox. e vreo 30 de lei sau triamcinolon la vreo 8 lei(pe asta l-a folosit o prietena)
1.La mine a dat rezultate dar cand era perioada aia a lunii, imi apareau iar cosuri si nu-mi treceau cu Zineryt. Eu m-am dat mai mult de 10-12 saptamani.Cred ca am un an si ceva:d.
2.Pai,eu ma dadeam cu fond de ten, apoi ma demachiam si dupa, ma dadeam cu Zineryt. Dar parca nu mai avea acelasi efect.
3.Eu acum folosesc alcool sanitar pentru cosuri(de pe spate, fata, decolteu) si crede-ma, in 2-3 zile mi-au trecut toate.Cred ca e mai bun decat sa ma dau cu ZinerytOricum, tu faci cum vrei.Succes:*
ioana_5009 întreabă: