| Razvaneserios a întrebat:

Am si eu intrebare, am 14 ani si am vreo 3 cosuri iar unii dintre prietenii mei au cosuri pe toata fata si se dau mari cu chestia asta si zic de mine ca la 16 ani ei nu o sa mai aibe nimic si ca eu o sa am fata plina de cosuri. Acum eu nu zic ca vreau sa am cosuri, vreau sa stiu daca o sa am la 16 ani fata plina de cosuri. Dau funda big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Iulya04 a răspuns:

Depinde de la persoana la persoana si de tenul fiecaruia. Daca acum ai putine cosuri nu inseamna neaparat ca la 16 ani o sa ai fata plina de cosuri. E foarte posibil sa nu iti apara deloc. Nu lua in seama ce spun altii despre tine probabil sunt invidiosi.

4 răspunsuri:
| AsDhop a răspuns:

Nu neaparat. Depinde de ten, ai grija de el, nu mai pune mainile pe fata, si spala-te deswinking eu am avut cosuri din clasa 7 pana in clasa 9. Acum sunt in clasa 11. si am tenul curat, dar am prieteni, care nu au avut cosuri, si acum, sunt pliniwinking

| ManOfSpace a răspuns:

Depinde de metabolismul fiecarui. Sunt oameni care nu au avut cosuri niciodata alta care au avut de la generala depinde de fiecare eu la 13 ani avea multicele cosuri. Eu de abia asteptam sa imi treaca. Mereu se intampla treaba asta cand nu ai cosuri ai vrea si tu cand ai cosuri ai vrea sa nu mai ai daca ai parul drept tie iti place sa fie ondulat daca il ai ondulat il vrei drept

| ccaattaalliinn a răspuns:

Nu-i adevarat! Si nu-i tare sa ai cosuri! Eu am 13 ani si nu am nici un cos. Si nici nu as vrea sa am in viata mea...
Sfatul meu e sa nu-i bagi in seamawinking

Funda? big grin

| alexandra9love a răspuns:

Pai si eu am aceiasi grija, am 13 ani si nu am cosuri, vreo 2-3, dar o verisoara nu a avut mai deloc cosuri si ea are 21 de ani!