Bună.
Posibil să ai infecţie urinară. Trebuie să mergi la un nefrolog sau la un internist să îţi faci nişte investigaţii - sumar de urină, ecografie, analize la sânge. Apoi îţi va da un tratament.
Toate cele bune!
Bea multe lichide si vezi in decurs de cateva zile daca tot asa e mergi la medic ca alta solutie nu ai
Du-te la doctor, pot fi o groaza de chestii. AI luat vreo pastila? Multe dintre ele iti coloreaza urina. Nu inseamna neaparat ca ai sange. Calmeaza-te. Du-te la un doctor. Si la mare sunt spitale/policlinici.
Doctorul vindeca sau te analizează pentru a te proteja, nu te omoară și nu vine cu vesti proaste întotdeauna. Moartea nu apare din orice boala sau în cazul oricărui simptom, fie și apariția de sânge în locuri nepotrivite. Poate ai o deficienta de vitamina k, se intampla des sa lipsească și lipsa ei provoaca hemoragii gingivale sau uretrale, dar nu grave. Discuta cu medicul de familie!
Mergi la medic sa vezi ce este, e cel mai sigur. Sangele in urina poate indica multe disfunctii
Stai ma calm, gandeste-te ce se intampla dupa moarte, ca oricum mori, ce se intampla dupa moarte conteaza pana atunci totul e degeaba, ori ca mori acum ori ca peste 50 de ani tot aia e, dupa ce se intampla conteaza.
Poate ai baut vreun suc rosu colorat cu chimicale sau de la sfecla rosie se mai intampla. Eu zic sa vezi daca pana maine nu ti trece atunci e putin grav.
Cum am mai spus, nu am nici o durere fizica sau ceva, din cate am inteles la "cancerul de vezica" ai simptome precum: greturi, scaderi in greutate, urinari dese, dureri cand urinezi, doreri toracice si abdominale, iar la mine nici una din elr nu e prezenta doar acea "roseata"
Am luat un test de urina sa vad daca am o infectie ceva, testul a iesit bine (totul negativ) si am mai luat de la farmacie Urinal Akut, o sa vad cum ma prezint azi sau maine dimineata
Mario1996 întreabă: