| Andrei008 a întrebat:

Am si eu nevoie de niste ajutor.
Sunt baiat, fac 14 ani vinerea asta...
Am 1.64 si 69 kg si as vrea sa ajung pe la 60 maxim pana la paste...credeti ca se poate? Daca da spuneti-mi si mie cum.

P. S:Fac baschet, 2 antrenamente pe saptamana, iar acasa dimineata mai fac exercitii cu gantere de 4 sau 5 kg.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ioana12345 a răspuns:

1. bea apa, ceai neindulcit fara sucuri si produse de patiserie
2. cardio
3. mananca integral, alimente pline de fibre, fructe, legume carbohidrati de calitate, grasimi sanatoase(nuci, alune dar nu foarte multe)
4.nu rontai alimente nesanatoase.
5. cel putin 1200 calorii asta in cazul in care nu faci sport
6. e posibil sa slabesti sanatos pana atunci aceste kg
sper ca te-am ajutat. succes!

| andrey69sex a răspuns:

Pt a slabi calculeaza si tuh un kil de grasime are in jur de 7000- 8000 calorii deci trebuie sa alergi mult cardio, bicicleta si sa nu mananci grasimi, seara, dulciuri, fast si sa reduci nr de calorii de ex la 1500 pe zi

| alexgogo a răspuns:

Adio mancat aiurea (mai ales noaptea), adio dulciuri si painica (paste, cartofi, fasole, etc). Mananca carne slaba, peste, branza slaba, cu salate.

| Veme a răspuns:

Http://www.csid.ro/dieta/regimul-scarsdale-2779712/

Incearca regimul asta si tine-l exact cum scrie acolo. Nu o sa slabesti asa cum scrie, 9kg in 2 saptamani, cam 2-3kg. Dupa doua saptamani de regim, tine doua saptamani de mentinere adica: mananci ce vrei dar doar ce este permis la regim (adica daca vrei fructe poti manca oricate, dar daca vrei ciocolata nu ai voie) Daca vrei paine nu depasesti 3 felii pe zi, etc.De asemenea, la mentinere nu mananci doar fructe o zi intreaga, trebuie sa vii si cu carne pentru proteine, doar ca iesi din tiparul regimului strict. La mentinere nu mai slabesti asa de tare, poate 1kg in 2 saptamani si in felul asta pana la Paste o sa ajungi sa slabesti cele 9kg repetand regim, mentinere, regim, mentinere. Sora mea a slabit foarte mult asa, si si eu il folosesc pentru a slabi din cand in cand cand ajung sa depasesc o greutate limita. Merge, nu mi-e foame si slabesti.
P.S. - fiind copil la portiile de carne baga 150g cel putin pentru ca esti in crestere si faci si sport.