| vampiressa a întrebat:

Am si eu nevoie de o cura de slabire care chiar da rezultate.si sa slabesc ceva mai mult decat normal...chiar daca stiu ca nu e bine.va rooog. funda+votbatting eyelashes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Flaviius87 a răspuns:

Cel mai bine este sa pastrezi dieta pe care o ai in prezent cu mici exceptii pe care cred ca le cunosti deja : sa mananci cat mai putina paine (spre deloc), seara sa eviti mesele grele - poti sa mananci ceva fructe seara. Dar neaparat sa faci ceva mai multa miscare ca inainte - poti sa iti faci un program de alergare (2-4 ori pe saptamana cate 10-20 de minute)- cresti treptat intensitatea si durata! mai poti de asemenea sa faci aerobic (sunt tone de video pe youtube cu asa ceva)
de exemplu - http://www.youtube.com/watch?v=ssdIZmbSpxk
Si ca sa ai rezultate cat mai rapide imbraca-te intr-o folie (se gasesc si in comert costume de nailon pentru jogging- te va ajuta sa transpiri mai mult - deci sa si slabesti)
Sper ca ti-am fost de folos
P.S. : sa nu faci greseala de a te infometa - poti dobandi boli grave astfel!
multa sanatate!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,alune sau fistic(in rest poti manca cam orice, atata timp cat nu depasesti necesarul).In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii).Cea mai importanta, in schimb, este miscarea.30 de minute de alergare zilnica,cu viteza medie,te vor ajuta sa slabesti frumos, treptat(vei obtine rezultatele dorite intr-un timp bun, dar nu record)si sanatos.Succes.