| bunicisibuni a întrebat:

Am si eu nevoie de un sfat. Luna aceasta nu mi-a venit ciclul, inca. Ma dor sani si imi e cam rau. As putea fi insarcinata? Nu am avut contact sexual sau alte lucruri indecente cu baieti. Poate fi de la pubertate? De la un stil de viata haotic? Va rog frumos sa ma ajutati. inca ceva intr-o seara am venit acasa si pe drum m-am lovit la ******** in bara de la bicicleta din cauza ca mi-a alunecat piciorul depe pedala. Cand am ajuns acasa am pus mana la ******** sa vad daca mi-a curs sange. Problema e ca am uitat sa ma spal iinainte Poti ramane insarcinata din asa ceva. Adica daca nu te-ai spalat si ti-ai atins zonele? P.S.Va rog sa nu faceti misto pentru ca eu nu am mama ca sa o intreb. sad Am mai pus intrebarea, dar nu la fel de amanuntita. Dau funda! Va multumesc anticipat. :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Skillzy2001 a răspuns:

1.Nu esti insarcinata
2.E de la pubertate
3.Nu poti ramane insarcinata daca iti atingi... cu mana murdara doar ca trebuie sa te speli la...winking
Nu te speria!

| floryn1993 a răspuns:

Esti in crestere, este ceva temoprar

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ai răbdare, toate vor veni la momentul potrivit. Și ciclul, și momentul în care vei deveni mamă. Cauza care-ți crează ție, acum, neliniște e haioasă. Cel mult, te puteai alege, cu o infecție. Pe viitor, o să fii și însărcinată, negreșit, dar nu de la plimbatul cu bicicleta. : ))

Răspuns utilizator avertizat