| OnlyDga a întrebat:

Am si eu niste nelamuriri. Prietenul meu spune ca este balonat si ii chioraie matele destul de des. De exemplu noaptea cand se pune in pat. De asemenea mi-a spus ca cateodata are gaze excesive si are o senzatie de stomac plin. Care credeti ca sunt cauza acestor lucruri? El spune ca nu e constipat si iese cu scaunul. Voi ce credeti? Ceva normal sau vreo problema ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| oz_1736 a răspuns:

Sa incerce niste Kreon. E bun dar nu ca tratament de prea lunga durata. Dă dependenta dupa mult timp

| Jouliete a răspuns:

Iti dau un site care detaliza cauzele si cum pot fi prevenite:
http://www.sfatulmedicului.ro/......lenta_6014

| IoanWild a răspuns:

Salut! In perspectiva mea cred ca a consumat ceva alimente sau fructe concentrate in acizi. Totusi poate influenta si consumul in exces de apa minerala sau sucuri acidulate rezultand aceste gaze excesive. Deci daca bea apa plata si tine un regim, lejer v-a scapa de balonare cred. bafta